اموزش درست کردن مرغ شکم پر

مرغ شکم پر یکی از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانی ها می باشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی ها آشنا خواهیم شد
مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی :
سبزی معطر ( گشنیز،جعفری،برگ سیر تازه ) ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده متوسط ۱ عدد
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ ۱ عدد ( ۱/۵ کیلو گرم )
آلو ۱۰ تا ۱۵ عدد
زرشک ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه مرغ شکم پر :
پیاز رنده شده را تفت می دهیم تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت می دهیم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم، رب انار را اضافه می کنیم و بعد گردو را اضافه می کنیم، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آن را می دوزیم، مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی آب می گذاریم بپزد.
منبع : shomalgardi.com